New In

Idag höll jag faktiskt mitt löfte om att bara köpa det nödvändiga som jag hade bestämt mig för att köpa. Det enda i klädesväg så var en Virkad väst från Vila. Jag köpte även nya nagellacker och hårfärg för att göra mera blonda slingor. Till sist men inte minst så köpte jag även nya strumpbyxor i något slags mönster.
.
.
Ni får nöja er med endast denna bild just nu eftersom blogg.se inte vill ladda upp mina andra bilder !!

--> Stan

Sticker in till stan en sväng med pappa
.

NOTD : Stripes

.

Sommar och Sol

Slutade klockan 2 idag men har ändå inte orkat göra något. Jag var ute och solade en stund mot kvällsidan men krankarna åt upp mig så det blev inte någon lång solning. Eftersom det inte blev shopping idag så hoppas jag att Vasa står på morgondagens schema istället, men får se hur det blir.
Förresten så har jag bara 2 dagar kvar nu på hultholm innan jag får sommarlov. Det skall bli skönt att få sola, sola och åter sola. Hoppas att det är fint väder nu i juli för annars går jag under jorden!



Cosmopolitan fick göra mig sällskap i solen idag.

Spontana Äventyr

Måste bara säga att ibland är det faktiskt väldigt kul med helt spontana äventyr.  Midsommardagen som var tänkt att spendera i malax så slutade med en bussresa till fagerö. Jag och Jeanette kom nämligen på att vi skulle överraska våra ''boys'' när de kom dit. Det blev faktiskt en väldigt rolig kväll med många skratt och många spontana händelser. För att samanfatta det hela så blev det en j*ävligt rolig midsommar i år.
Nettes Bild

I brist på annat att göra ...

.... Så umgås man med sina småsyskon.

Grattis Jeanette

Idag fyller en av mina allra bästa vänner 17 år. Detta firade vi stort i helgen men tänkte ändå passa på att säga grattis eftersom hon nu är tillbaka i Norge. Hoppas du får en bra födelsedag Jeanette <3

Midsommardagen

Har just gjort mig färdig inför kvällens äventyr men är ännu inte helt säker på vart det bär av. Men det återstår att se. Ha en bra Midsommar allihopa :)

Midsommarafton

Min midsommarafton tillbringades vid Födelsedagsbarnet Jeanette., och med lite för mycket av det goda i sig bar det sedan iväg till Mölle.

Torsdag

Eftersom min pojkvän och jag har olika planer denna midsommar så kommer den inte att spenderas tillsammans, Därför passar vi på att ha myskväll nu istället. Efter jobbet kom Paki till mig och hittils har vi bara chillat. Ikväll tror jag att det blir filmkväll med bland annat ''No Strings Attached'' eftersom att regnet öser ner där ute.





Midsommar Naglar

Denna midsommar kommer jag att fira med Glittrande guld naglar som är dekorerade med småa svarta blommor.
Depend - 042
Elf - Golden Goddes
Visons nail art


Ursäkta den otroligt dåliga kvaliteten men jag äger ingen super kamera !

Gräsklippning

Har klippt gräset vid Martha Gården nu och det tog väldigt länge eftersom gräset var så ''tjockt'' men med ipodens hjälp så gick det bätte , och så klart tanken på pengar!

The Hills

Såg just sista avsnittet av SATC från säsong 6 så nu har jag sett alla säsonger som finns, men nu är det bara filmerna som står på tur då. Det jag hatar mest av allt är när en serie som man kollar på tar slut och man vill se mera.

Nu är bara frågan, Vilken serie ska jag börja titta på nu ?
tror jag skall försöka mig på The Hills eftersom jag alltid har tyckt att det ser intressant ut!

---> Stranden

Slutade jobbet klockan 12 idag vilket var väldigt skönt. Jag fick även reda på att jag är ledig på fredag fast det egentligen var meningen att vi skulle arbeta väldigt länge, så nu just är jag super glad.
Pratade just med Ida och kom fram till att vi ska åka till stranden eftersom några kompisar från malax också skulle komma.  Ååh så skönt det är med sommar !
Men först av allt iväg till denna tös...
UPDATE: blev mys kväll med bara ida istället

Vänner

Jag undrar vad man skulle göra utan vänner? Man skulle inte klara av livet enkelt iaf, jag menar tänk att aldrig ha någon att prata ut dina känslor med, för det behöver man verkligen.
Jag älskar mina vänner och har ingen aning om vart jag skulle ta vägen om de skulle försvinna ur mitt liv, även om det går upp och ner ibland. <3

Lördag

Har hjälpt Paki med att tvätta och fixa hojjen lite grann idag...
och nu blir det Lördags mys med Wedding Daze och Gott Gott....

Mountain Dew

Detta måste seriöst vara den godaste lemonad som jag någonsin smakat på!

Kebab

Kom just hem efter att ha varit och ätit Kebab rulle med Paki. <3

It's Friday

Nu är det äntligen fredag och helg. Det är skönt när det har varit så fint väder hela dagen men nu blev det plötsligt regn ute, så ikväll blir det en myskväll hos paki med filmen Little Fockers.

Den Femtonde Juni

Om jag riktit skall vara på den ärliga sidan så finns det inte alls något intressant att berätta om mina dagar, iaf inte hittills på denna vecka. Det enda jag gör om dagarna så är att arbeta och sedan åker jag hem. Jag är dessutom så trött efter jobbet så att jag skulle kunna sova hela dagen när jag kommer hem. Det är klart att pengarna sitter j*ävligt bra men det skall ändå bli såå skönt att få lite sommarlov efter mina 4 veckor på Hultholm. Längtar faktiskt en aning.

Nu kom jag även på att mina naglar är helt förstörda när jag har arbetat. Eftersom jag arbetar med händerna så mycket så tycker jag att det är ett hinder att ha långa naglar så dit for dom. Men nu är jag riktigt sugen på att måla någon sommrig färg på mina naglar som piggar upp lite grann.

Just nu har jag dessutom stor bildbrist eftersom jag knappt bär smink om dagarna och bara går runt i slarviga arbetskläder, så därför försvinner suget för fotografering...
men här får ni en nytagen bild!

TRESemmé

Nu skall jag ta en låång lång dusch och använda denna Hårinpackning fö andra gången, Får se om det blir något bra resultat.
TRESemmé hårinpackning - för färgat hår




Just another day

Denna dag finns det inte alls mycket att berätta om tyvärr. Det blev jobb från klockan 08.00 till 16.00 men idag var faktiskt en lite roligare dag vet inte riktit varför men några väldigt goda skratt blev det, och tur var det för annars hade nog denna dag gått mycket trögare. Trots det dåliga vädret som lovats denna vecka så dök ju i alla fall solen upp en sväng ikväll , väldigt uppiggande men trött som jag var blev det endå chill med SATC.
Saknar mitt blonda jag

Lovely Monday

Idag är det då en ny vecka och en ny Måndag. Började jobbet klockan 10 idag som var väldigt skönt så att man fick lite sovmorgon. Det negativa med denna dag var tyvärr att det var så mycket tomater så vi slutade inte förrän klockan 18.00. Så denna dag har känts väldigt lång och detta väder piggar inte precis upp en heller. Synd att det skall vara så här i princip hela veckan.  Just nu är det mest tanken på helgen som gör att man klarar av arbetsdagarna men det skall nog gå bra. Eftersom detta väder inte gör en på så bra humör så fortsätter även denna kväll med Sex and the city avsnitt.

Är ganska så säker på att alla håller med om att första veckan på sommarlovet var en pretty awesome start på det hela ....eller hur?
IDA's bild

Sunday

Eftersom jag börjar klockan 10 imorgon så ska jag ta en riktig chill kväll nu med Tonfisk smörgås och Sex and the city. Livet leker ....

Jeanette

Det enda jag har att säga just nu är att denna sommar inte kommer att bli den samma utan dejj och att jag kommer att sakna dejj lika mycket som Nalle puh inta klarar sig utan honungen!!! <3

Molpe Dans

Igår var det som sakt Molpe Dans. Kvällen började med lite förfest hos Jeanette men sedan drog jag och Mats ner till paviljongen för att Funktionera och sälja korv. Efter ca två timmar var vi färdiga och drog ner till stranden för att umgås med folket, det var tyvärr inte så mycket folk vid stranden denna gång men kul hade vi för det.

Strandmölle

Eftersom allas våran kära vän Jeanette sticker till Norge för att tjäna kosing över sommaren så har vi tjejer bestämt oss för att åka till Strandmölle för att äta gott , sola och umgås för att hinna vara alla tillsammans innan hon åker. Så snart bär det iväg till stranden.

Stranden

Eftersom jag slutade klockan halv 2 idag så hann jag ner till stranden för att joina mina kompisar en stund, Det var riktit skönt och sommar feelingsen bara stiger för varje dag som går.
Ikväll for jag till Carro där hela gänget var samlat och åt cheesecake och njöt. Vi for även ner till stranden en stund Once again.

Om jag ska vara riktit ärlig så slår nästan detta väder Lissabon värmen!


The Beach

När klockan slog halv sju åkte jag och Ida ner till stranden för att chilla och sola en stund. Nette o milla kom också ner en sväng men for sedan iväg. Jag och Ida avslutade våran Tisdag med en kall Cola i solen, Nu börjar det verkligen kännas som sommar!
-

Bildbomb

Bildbomb från Skolavslutningen och förfest vid Heidi (Har inga bilder från Faggen, Tyvärr )
-

Dag Två

Nu har dag två gått av stapeln på hultholm. Det första jag då kommer att tänka på är hur jävligt stark jag kommer att bli under dessa veckor eftersom det ända jag gör är att bära 10 kilos lådor. Tänk på han som äter spenat och blir super stark, Så kommer ungefär jag att se ut... eller man kan ju allti hoppas. Kan även passa på att be om ursäkt för den Jävligt tröga bloggningen men all min energi går åt till hultholms tomater som ni sedan äter upp....
-
För att tänka på något annat än jobb så får ni här en härlig sommarbild från Heidis, (mera är på gång)

Carlings

Dagens inköp består av Dessa härliga jeans från Carlings för 39,95€, jag har bara haft dem en dag men de är redan mina favorit jeans. Så dessa rekomenderar jag verkligen.
-

Särkänniemi

Tyvärr har jag inte riktit tid med att ladda upp alla bilder från särkänniemi ännu men här får ni några smak prov...
-

H&M

Nu har mitt svarta bikini från hm kommit. Tänk att så lite kan göra ens humör bättre !!

Wednesday

Denna dag har gått otroligt snabbt, Skrev bara matte prov och tittade film i skolan, så redan klockan 12 for jag hem. Väl hemma Nördade jag sex and the city hur länge som helst. Hann även vara ut en sväng med nette och ida ikväll och det var faktiskt ganska varmt ute nu. Ida kom även till mejj en stund efteråt för att chilla och titta på You Tube klipp....

Imorgon bär det då av till särkänniemi. Det kommer att bli jätte kul, dessutom är vi så många som åker tillsammans och inte bara det, bussen är till och med gratis. Så imorgon blir det en rolig dag men troligtvis ingen bloggning, men bilder ska jag allt ta!
-

RSS 2.0