Such a long time

Det var så längesen vi hade en tjejkväll bara vi för oss själva, och nu har vi äntligen tagit oss i kragen och sett till så det blir av. Imorgon ska vi allihopa iväg till min kära vän Fanny i stan för att baka pizza, gå i badtunna och ha massvis med tjejsnack. Det kommer att bli så skönt, Jag längtar redan!

Today

Idag kommer jag att vara väldigt osocial eftersom jag måste:
Färga håret på mamma.
Tvätta kläder.
Göra en diktanalys och
Göra sista inlämningsuppgiften i religion.

Härligt härligt!

Say hi to the military girl


Städning på Gång

Kände mej väldigt aktiv idag så jag kom fram till att städa mitt rum kanske vore en bra ide.

Sånt vill jag ha!

Peace Tee From Www.Trixiave.Com
Gaaasch, bliir galen. Jag vill också ha sådär långt och fint hår. Jag vill också ha dom där fina lockarna i mitt hår. Och inte bara det , skit snygg outfit har hon också!! Snacka om att bli avundsjuk ibland!

Vila

Köpte en ny konjaksbrun väska idag från vila. Den kommer bli perfekt tills portugal resan!

Tomorrow

Efter en låång och lite små jobbig dag skall jag nu ta en välförtjänt god natts sömn så jag orkar med morgondagen.
Onsdag:
Skolan
Stan
Shopping
Dans


I'm strong enough...


Ansiktsmask

Denna ansiktsmask från H&M rekommenderar jag verkligen. Enligt mejj så hjälper den otroligt bra mot min hud. Man känner att den lite bränner på ansiktet medan man använder den men det är riktigt skönt tycker jag. Efteråt  känns ansiktet riktigt fräscht och rent.
Ansiktsmasken heter Pomegranate & Passion Flower.




Powerwalk

Kom just hem från en lååång powerwalk med min kära vän ipoden.

Hmpf

Ibland blir man bara så irriterad på andra människor!!


Let me introduce you to my party people


Portugal

Nu är det bara ca. 17 dagar, 13 timmar och 38 minuter kvar tills jag får resa och flyga för första gången i hela mitt liv.

Har redan startat nedräkningen för fullt!
Slå det ni!





Helgen

Fredag: Detta var den bästa dag som jag haft på länge. När jag kom till Paki så hade han gjort pizza till mig som var hjärtformad med ett L i mitten. Efteråt så fick jag hallon cheescake och sedan så bara myste vi. Så härlig fredag!

Lördag: På lördagen gjorde vi faktiskt inte alls mycket. Paki skruvade ihop några lådor och hjälpte till med badrumsbygget medan jag läste bloggar och sånt. Vi var även en sväng via Bollhallen och tittade på fotbollsmatch med Några andra. Senare på kvällen blev det kvällspromenad och film.

Söndag: Även på söndagen har vi varit ute och gått. På senaste tiden har det nästan blivit en rutin att på ut på en promenad. Varje helg har vi varit ute flera gånger. Senare så beställde vi hem mat från j&p och bara chillade med film resten av kvällen.


Närpes

Sticker snart till härliga närpes. Ha en trevlig helg allihopa.




Big brother

Ska ta o nörda Big Brother resten av kvällen i brist på annat att göra.

Taaz.com

Vill färga mitt hår men har beslutsångest om vilken färg det skulle bli isåfall.

hmm...

När man planerar något med någon så blir det aldrig någonsin såsom någon hade tänkt sig att det skulle bli.
Tänk på det ni!

Naglar

Fick tråkit och gjorde nytt mönster på naglarna.
(Cam bild , därför är den så suddig)

Sockersött


House

Till en början är alltid dansserien svår som vi börjar med, men andra gången blir allting mycket roligare. Då kan man stegen bättre och man blir mer motiverad. House är någonting jag verkligen rekommenderar att dansa på kipinä i stan. För det första är det väldigt kul och gör en på bra humör och för det andra så är det otroligt bra träning. Man är så slut när man kommer hem så att man knappt kan stå på benen.

House är nog det roligaste jag har provat på. Jag brukar alltid tröttna på kurser vilket resulterar att jag inte vill åka när det är dags, men house kommer jag aldrig att tröttna på.




Nytt från h&m

6,95€
2,95€

Inspiration


En tisdag i petalax

Idag efter skolan for jag o Jeanette till våran kära vän Michelle i petalax. Det var så länge sedan vi träffats så vi hade väligt mycket att prata om och ta igen. Tiden bar flög iväg och plötsligt var klockan över 9. Allting går så fort när man har roligt, och tänk vad mycket som hänt sedan vi sågs sist? Det ju nästan ett år sedan! Iaf så måste vi börja träffas mera bara det blirt bart på vägarna så man kan köra moped, då blir liksom allt lättare av någon anledning.


Dagens inspiration, Lookbook


Ipod nano

Blev just på otroligt bättre humör när jag fann ipod laddaren i en låda ute i garaget.


Dop, pizza och mys

Igår hade jag tänkt mejj en myskväll hemma men så blev det inte. Istället så skickade en av mina kompisar att hennes hus stod tomt och att det nu stod fest på lördagens schema. Så min lördag blev helt enkelt bättre än väntat.

Söndagsmorgonen började med stress att hinna fixa sig till min kusins dop. Dopet höll på ganska länge men kul var det nog ändå. Efteråt beställde jag och paki hem varsin pizza från mölle som (krapula) mat. Nu återstår det finska och rella förhör att läsa på, Härliga söndagar!







Artonde mars

Har varit hemma idag pga feber. Har just ätit pizza och nu skall jag tillbringa resten av kvällen med Paki och filmkväll.

http://www.iwatchstuff.com/2010/08/31/life-as-we-know-it-poster.jpg

http://insidemymind.se/wp-content/uploads/i-rymden-finns-inga-kanslor.jpg

Sextonde mars

Är helt slut just nu. Åkte till stan idag efter skolan på danskurs. Dansen som vi började på idag var faktiskt väldigt dålig, Den var inte alls min stil, den andra var mycket roligare, men det var nog kul för det. Efteråt for vi ut å kör en sväng i stan inan vi for hem.

Har hittat en ny kvälls underhållning på facebook.



LOOKBOOK

När man söker ny inspiration på Lookbook så slutar det med att man bara blir avundsjuk på alla andra!



Femtonde mars

Skall tillbringa min tisdags kväll med att åka ut och njuta av vårsolen med mina vänner...

Fjortonde mars

Har tillbringat denna måndag med kaffe och tjejsnack vid Ida. Nu skall jag läsa min nya cosmopolitan och lyssna på musik innan jag tar natten.





Tionde mars

Blev sugen på att göra ny naglar idag och såhär blev resultatet:
(dålig kvalitet men hoppas att det syns)



Nail Polish

Har blivit världens naglefreak nu på sistone, idag köpte jag mitt 31 nagellack. Har även kommit på att jag nästan har alla depend nagellack nyanser som finns.


Är totally in love with de här två nagellacken tillsammans. Det blir en guldig yta som även glittrar , ser ungefär ut som små diamant korn på naglarna. Provade dem i torsdags och blev helt nöjd. E.l.f nagellacken är faktiskt väldigt bra enligt mej.


Gubben i Lådan

Daniel adams - Ray med låten Gubben i lådan får stå för dagen rubrik, den låten är en sån som man inte tycker om förta gången men när man hört den på radion ett x antal gånger så blir man störtkär i låten.

Har haft alldeles för ointressanta dagar bakom mejj att berätta om därför har jag inte haft någon lust att blogga. (Sådär ifall att någon undrade) Nujust längtar jag bara till morgondagen. Imorgon står det nämligen stan och dansträning på listan. Skall bli skönt att träna eftersom man inte har gjort ett skit under sportlovet. Egentligen är det väl meningen att man skall SPORTA på sportlovet men det har tydligen inte gått in genom mina öron, jag har fått för mej att sportlovet går ut på att sova, sova och åter igen sova.
Idag fick jag även mitt kära oriflame smink av Ida. Vet inte om jag är allmänt efter alla andra men jag har letat efter Nail art pen hur länge som helst i stan men det finns ingen stans, men nu som tur va hittade jag dem i oriflame tidningen. Tummen upp för det.

Haha, skrattar en aning för mej själv. Måste seriöst skaffa en ordentlig kamera. Jag lever på cam bilder och en uråldrad digital kamera från jultidningarna. Don't Laugh!


Nail art pen x2, Silver eyeliner, Eyebrown pencil



HAPPYFACE

Nujust är jag på super bra humör. Har fyndat två tröjjor från gina och 3 depend nagellacker i Tisdags. Har även fått hem ett paket fyllt med E.l.f smink och ett paket från H&M. Så nujust är det bara tummen upp.



Stan

Idag har min dag bestått av tropiclandia och sedan shopnning. Blev jätte glad när vi kom in till stan eftersom jag inte hade tänkt köpa något men så hittade jag två tröjjor på Gina Tricot för 4.90 st som hade kostat 19.90. Efteråt hittade jag även billiga nagellacker som var ''tag 3 betala för 2''. Har haft en super bra dag idag. Sådär p.s så har jag ingen kamera just nu men skall försöka ladda upp några bilder när jag kommer hem till molpe.

Fick även veta igår att vårt E.l.f smink har kommit så det ska bli spännande att prova om det är bra smink fast det är så billigt.

RSS 2.0