JUL INSPIRERADE NAGLAR


DE LEDIGA DAGARNA

Förra skolveckan var kort eftersom både torsdagen och fredagen innebar lediga dagar. Jag har varit super duper dålig på att ta bilder så därför har jag snattat några av Thanh och Marcus. Tackar och bockar för det.
 
På onsdagen efter skolan stack jag iväg till närpes. Gjorde mig färdig och så åkte vi iväg på självständighetsbal. Där bjöds det på 3 rätters middag, och lite sång. Efteråt tog vi bussen till en lokal för efterfest. I Torsdags blev det en utflykt till vasa på kvällen bara för att vi hade lite att göra. I fredags var vi lite mer påhittiga och åkte till en grillkåta mitt in i skogen. Där grillade vi och hade det mysit sent in mot natten. Lördagen spenderades i bil. Vi åkte till solf av alla ställen för att checka läget och titta på alla som fryser ihjäl i sina kort korta klänningar. Var även en sväng via bjurbäck. Undrar just hur många timmar jag spenderat i bil dessa dagar. I lördags räknade vi ut att det blev ca 8 timmar vi var ute i bil. Nice and comfortable!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TISDAGEN DEN FJÄRDE DECEMBER

Idag har varit en bra dag. I skolan fick vi våra efterlängtade ABI kläder. Nu har man något att mysa i om kvällarna, såå skönt! Klockan 12 bar det iväg till stan för ett läkarbesök. Köpte även ett fodral åt telefonen så den inte behöver frysa i vinter.
 
Nu har jag just målat naglarna. Var så längesedan jag gjorde det så hade till och med glömt bort hur roligt det faktiskt är. Snö tema blev det denna gång + lite silvrigt så det blir finare inför morgondagens bal.
 
 
 
 

FÖDELSEDAGS PRESENTER

Fick denna underbara väska och plångbok av mina fina vänner.
 
 
Nya fina boots av mamma
 
 
Super härlig klänning av thanh
 
 
3 fina tallrikar och servetter från pakis föräldrar och syster
 
 
Av nette och fia fick jag en bok med massor av nageldesigner, en nagelfil och fina nagel dekorationer
 
 
Av Pappa och Maj fick jag pengar vilket jag också fick av princip hela släkten.
TACK för alla fina presenter!

RSS 2.0