TRUE STORY

The worst feeling ever

ONSDAG MORGON

Börjar denna härliga onsdag med en håltimme. Tog med Cosmopolitan tidningen som jag hade fått i lillajulklapp så nu skall jag läsa för brinnande livet. En riktigt braa start på morgonen om jag får säga det själv!
.

PEPPARKAKSBAKNING PÅ GÅNG

.
.
Nu blir det pepparkakor och glögg med familjen, aah... det nalkas juletid!

TISDAGEN DEN 29 NOVEMBER

Idag fick vi prova på vattengympa på gymnastiken och det var awesome, Skulle vilja gå på vattengyma en gång i veckan. Det var så bra träning och dessutom så var det så skönt. Satt just och diskuterade detta med mina mamma och vi konstaterade att vi borde åka och simma mera. Det kostar trots allt bara 3,70€ för studerande och man får ju en rolig pratstund i bilen dit också. Så jaa, why not?
.
Nu skall jag baka pepparkakor med denna söta tös innan finskan tar över kvällen.

NAGELBITNING

.
Att bita på naglarna är ett väldigt vanligt problem i alla åldrar. Det beror oftast på stress, dålig vana, att man saknar något ämne i kroppen men det kan också bero på att man bara gör som sina föräldrar, som också biter på naglarna.
.
Det finns faktiskt medel som man kan använda på naglarna som gör att det smakar hemskt. Tro mig jag vet, jag har själv använt ''Stop and Grow'' för förut bet jag på naglarna så fort jag fick chansen. Det smakar så oerhört hemskt att man inte ens kan knappra bort det där pepparkornet som fastnat mellan tänderna,
Du vill helt enkelt inte alls stoppa in fingrarna i munnen. Därför hatade jag detta medel, det slutade inte smaka skit
på naglarna före efter en vecka. Så om du verkligen vill sluta bita på naglarna måste du bara kämpa för att sluta!!
.
Ett tips är att alltid ha en nagelfil med dig så om det kommer en flisa så filar du bort den iställer för att bita bort den, Du kan också försöka tugga tuggummi istället så kanske du helt glömmer bort att bita på naglarna! Lycka till alla nagelbitare!
.


DAGS ATT FIXA NAGLARNA

Har varit så trött på sista tiden att jag inte orkat fixa naglarna på mera än 1 vecka. Och jaa för ett nagelfreak som mig så är det en lång tid. Fick även en bok om manikyr till födelsedagspresent av min bror och hans flickvän. Det fanns faktiskt en hel del bra tips i den så kommer säkert upp några fina nagel tips här när jag har hunnit läsa igenom den. Måste bara komma på något inspirerande nu så skall det komma upp en ny nageldesign.
.
.

LILLA JULEN

Ursäkta för dålig bloggning under helgen, men har helt enkelt haft annat att göra och lämnat blogg uppdateringen åt sidan.
Hur som helst så i fredags efter skolan åkte jag till närpes, där blev det bara chill och myspys hela kvällen. Lördagen spenderades med Jeanette för att titta på Hockeymatch, Tack, once again för att du räddade dagen Nette! Senare på kvällen så åkte vi (alltså jag och paki) till Nämpnäs lokal med Arvid och Thanh. Där var det ganska så mycket folk och jaa resten får ni tänka ut själva.
.
Blev nog en helt okej Lilla jul faktiskt. Och nu SNÖAR det dessutom så då känns det bara ännu bättre. ''julstjärnorna'' blev just klara också så nu är det bara glöggen som fattas, så börjar jag också få lite jul feelings...
.


FREDAGEN DEN 25 NOVEMBER

Sitter i skolan på håltimme nu och ''piip'' vad det är tråkigt fast det är fredag och allt. Den där äkta fredags feelingen har nog inte kommit ennu. Anyway... efter skolan så bär det iväg till närpes så snabbt som möjligt. Skall bli så skönt med helg nu och att bara få ha roligt en stund.

Ikväll skall jag banne mig dricka glögg. Är så snål just nu så att det bara vattnas i munnen.
.

ELSAS VÄRLD

Kom just hem från att ha sålt lotter i cirka 2 timmar. Nu äntligen får jag bara slappa resten av kvällen.
Skall se senaste avsnittet av Elsas värld hade jag tänkt. Om ni inte har sett den serien så tycker jag faktiskt att ni kan göra det. Den är lite humoristisk och faktiskt bra enligt mig. Ni kan se Elsas Värld på tv3 play!
.


STRESSIGT VAR ORDET!

Idag känns det stressigt på något sätt. Efter skolan hade jag knatte power och det gick bra som vanligt.
Skoldagen kändes tung idag så därför hade jag sett fram emot att bara ligga hemma
framför tv:n ikväll.... Men då kom jag på att jag måste ut å sälja lotter till ett jullotteri
som vi i skolan ordnar för att sponsra våran Projektresa.
Finns faktiskt riktigt bra priser så funderar på att köpa några själv också.
Om det finns någon som vill ha en lott så säg bara till!


FÖDELSEDAGS KAFFE

Sitter och tittar på OTH i min nya favorit tröjja i väntan på att några av mina söta kompisar skall komma hit på Födelsedagskaffe. Bakade en Choklad kaka i måndags så sötsaker finns det nog. Låter som en riktigt härlig födelsedag trots allt.
.

17 ÅR

Idag är det äntligen min tur att fylla år, ingen speciell ålder men känns ändå bättre att säga att man är 17 istället för 16 år... Såå Grattis till mig själv då antar jag.
.

SVAR PÅ KOMMENTAR

.
.
Smycketrädet är köpt från Surpriseme.fi.
Finns även att köpas i Svart och silver om det finns kvar i lagret.
Och det kostar 23,90€ + frakt. Kram!
.

RESPEKT

Har egentligen håltimme just nu men istället så sitter jag i bildkonst salen med Jeanette och Ida och Redigerar
en respekt bild. Efter skolan idag åket jag in till stan med once again Nette och Ida. Vi skall se nyaste Twilight filmen och även försöka hinna med lite shopping. Detta blev en lite bättre tisdag!
.

LITE PRESENTER

Fyller ju egentligen först på onsdag men fick lite presenter i helgen ändå.
.
SMYCKETRÄD från Paki <3
.
.
Perfekt att ha ringarna i !!
.
Nya Ljus ''brickor'' Av pakis föräldrar
.

JULKLAPPSTIPS

I den nyaste KICKS tidningen så fanns det faktiskt väldigt bra julklappstips, Både dyrare och lite billigare varianter. Om ni inte får hem tidningen i postlådan så kan ni läsa tidningen på nätet HÄR!
.

BILDER FRÅN LÖRDAGEN

.
.
.
.

SÖNDAG

Efter en underbar helg i närpes med min sötnos så är det dags att börja ta sig hemåt.
Nu väntar en ny vecka som säkert också blir helt awesome med födelsedagar och lilla jul såklart!
.

LÖRDAGEN DEN 19 NOVEMBER

Eftersom våra pojkvänner (min och Nettes) kommer att spendera hela halva dagen på innebandy turnering så
får vi helt enkelt hitta på något annat roligt. Kommer antagligen att se en match och sedan tar vi oss in till centrum för att äta god mat någonstans. Tack Jeanette för att du räddar min lördags dag.
.

FOTOGRAFERING PÅ HÅLTIMMEN

FOTOGRAF: FANNY JOHANSSON
.

FREDAG = HAPPYFACE


KNATTE POWER

Hahaha sökte just på vad Lina skulle betyda på latin, och då helt plötsligt så får jag veta att Lina betyder BANAN för muslimerna. Vet inte om sidan är trovärdig men hur som helst gav det oss på håltimmen ett otroligt gott skratt....
Idag efter skolan blir det knatte power med Jeanette. Blir väldigt bråttom eftersom KP börjar halv 4 och jag stiger av 25 över 3. På de 5 minuterna så måste jag hinna till banken och växla pengar och hinna hem för att byta om till utekläder till KP. Deet kommer att bli bråttom bråttom.
.

DAGENS INSPIRATION

Diggar skorna fullt ut! Och håret ser bara så otroligt romantiskt och sött ut.
.
Zara Oversized Cardigan, Nadka Necklace, Jeffrey Campbell Shoes

STRAWBERRY TEA

Har aldrig riktigt tyckt om Te förut, eller snarare aldrig hittat en sort som jag fastnat för.
Idag hittade jag Lipton Tea, Strawberry flavour i skåpet och det var faktistk riktigt gott. Så nu äntligen har jag också en Te sort att njuta av dessa mörka höst/vinter kvällar.
.
.
.

RANDOM BRO ?


PANTA BURKAR

Sticker till korsnäs för att panta alla tusentals burkar från helgen, Våra är ju dock hela, och inte som på bilden.
We're going to be rich!.... hmpf
.

HÅLTIMME

Börjar denna onsdag med en håltimme. Idag blir antagligen en lugn dag eftersom vi bara har 3 ''riktiga timmar''.
De två sista har vi gymnastik med känner mig dock inte tillräckligt frisk ännu för att vara med.
Ikväll händer antagligen inte något alls. Blir väl bara att ligga farmför datorn med OTH hela kvällen.
.

INSPIRATION

Allt är snyggt förutom Baskern och skorna!
Creepers, Navajo Jumper, Armour Ring, Jewelmint Turquoise Stone Ring, Vintage Dress, Vintage Blouse, Vintage Hat

NÅGON SOM VET...

Är det möjligtvis någon som vet hur, och om man kan byta själva bloggadressen till en annan, Utan att byta blogg.
Alltså att byta från Liinaaih.blogg.se till en helt ny adress utan helt och hållet göra en ny blogg.
Väldigt tacksam för svar!




NOTD : COLOUR SPLASH

.
.

KAFFEKVÄLL

Sticker iväg till Anna på kaffe med Nette, och Ida.
.

PRESENTERNA FRÅN HELGEN


STRÖMAVBROTT

Måste faktiskt erkänna att fast jag hadde super uber tråkigt i början av strömavbrottet så var det endå bra att det kom. Det fanns absolut inget annat att göra än att laga läxorna och med lite musik till så gick det super braa!
Så nu hade jag det fixat! Och lite mysit är det faktiskt ochså med massor av levande ljus som lyser i huset.
.
.

FÖDELSEDAGSFEST

Förlåt för otroligt dålig uppdatering denna helg, men lördagen var det full rulle från morgon till kväll och igår var jag bara oerhört trött! I lördags så hade Jag, Fanny och Carolina hyrat daltons i molpe för att jaa... fira oss november barn. Jag fyller ju först den 23 november men eftersom Fanny och Carolina redan har fyllt så passade denna helg bra! Klockan 3 i lördags åkte vi ner till daltons för att fixa lite inför kvällen. Efter en timme drog vi allihopa ner till mölle på lite mat. Klockan 7 började folket anlända och det ringde från höger till vänster hela kvällen om mera folk som ville komma. Kort sakt kan man säga att detta var en väldigt händelserik kväll. Den innehöll både bra och dåliga saker men mest galen!!. Och att hyra en lokal är nog inte det bästa som finns kan jag säga. Man har så mycket att ha koll på så man hinner knappt sitta ner. Men hade ändå en super bra kväll med mycket härliga personer. Vi både lekte och dansade så jag är mycket nöjd och jag tyckte vi skötte det bra! Sist men inte minst, TACK för alla presenter! (kommer upp bilder på dem ikväll)
.
.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


11.11.2011

Jaa, idag var det då 11.11.2011. Lite nice faktiskt.
Efter skolan idag så bär det av till stan med Paki. Måste verkligen hitta något att ha på mig på lördagen för annars ligger jag i skiten. Har absolut inget finare att ha på mig på fest som är modernt och snyggt!
Senare ikväll möter jag upp Carolina för att fixa lite saker inför morgondagen. Kommer bli hur BRAA som helst.
Ha en bra fredag!
.

NOTD : PANTER NAILS

.

TORSDAGEN DEN 10 NOVEMBER

Jaa, vad har hänt idag då? I skolan fick vi se på en musikal, Rent. Den var bra och beröm till alla som var med.
Efter skolan bar det iväg till lågstadiet och ha knatte power med Jeanette. Det gick super och var lika kul som alltid.
Nu har jag suttit och fixat och trixat med bilder och är super trött men skall ta och fixa naglarna fina tills heljen nu
och sedan kan jag bara chilla tills läggdags.
.

BILDER FRÅN FOTOGRAFERINGEN

Fotografen är Ida Söderholm!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TRYCK F5, NY HEADER


BAKNING PÅ GÅNG


SHOPPINGEN FRÅN FÖRRA VECKAN


BEHIND THE SCENES

Om ni redan vill se lite bilder från Höstfotograferingen så kan ni besöka Idas blogg!
.

LITE ''OVANLIGA'' VÄSKOR

Epic bags are epic

GRATTIS NOVEMBERBARN

Idag fyller en av mina bästa vänner FANNY 17 år.
Grattis mitt lilla Novemberbarn, i helgen smäller det!! <3
.
.
.

TURN THIS CLUB AROUND

Bara för att party feelingen är på topp just nu och det bara är TISDAG!!
.

HÖST FOTOGRAFERING

Slutade klockan 1 idag så Jag och Jeanette åkte till Ida efter skolan.
Kände oss jätte kreativa så vi fotograferade massor, eller Ida fotograferade och jag & Nette var modeller.
Vi hade en riktig höstfotografering med löv överallt.
Bilder kommer jag att antagligen ladda upp imorgon när jag får dem av Ida.
De blev super fina, eller iaf de flesta. Kommer säkert upp en ny header snart också.
.
Har på mig min nya höstkofta idag och den är så otroligt härlig, just love it!
.

Movie Time

.
Har bara chillat hela kvällen med paki och njutit av att en ny period har börjat i skolan och att proven är över.
Nu skall vi släpa våra arschlen (stavning?) in till köket för att fixa lite popcorn
och så skall vi se på Hangover 2 innan vi somnar.
Gonatt!

Nytt till naglarna

.
.
.

Välkommen Ombord Sitz

Hoppas att alla vet vad en Sitz är för det tänkte jag inte berätta om nu.
Men hur som helst så blev fredagen fylld av skratt, straff, lekar, mat, sjungande och mycket mer.
Denna Sitz blev otroligt lyckad enligt mig och superkul var det.
.
Här kommer flera bilder. Tyvärr kommer jag inte att lägga upp alla eftersom det spårade ur en aning och bilderna inte riktigt är till för bloggmaterial.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.


''Välkommen ombord''

Igår hade vi en ''välkommen ombord'' Sitz för alla i Gymnasiet.
Den blev lyckad enligt mig och jag hade iaf kul fast jag fortfarande var dösjuk.
Idag åkte vi i elevkåren och städade vilket inte riktigt var lika kul.
Men det gick bra och vi överlevde fast vi alla var trötta.
Laddar upp alla bilder imorgon och berättar mera om Sitzen då.
.
Ikväll skall jag hitta på något roligt med Jeanette.
Vad vi hittar på är en helt annan sak, men det blir nog bra.
Ha en bra Lördagskväll!
.


Essie Vinterkollektion 2011





FREDAG

Idag är det fredag och då är alltid humöret på topp.
Som jag skrev igår så hade jag problem med när jag skulle hinna måla naglarna.
Har två håltimmar efter maten så skall försöka hinna då. Kommer tyvärr ej att hinna med någon
invecklad design, och det är synd för jag har så många bra ideer just nu.

Efter skolan sticker jag till Louise i malax och senare på kvällen åker vi ut.
Ha en bra fredag allihopa!


Hemma igen

Stannade hemma även idag för att vila upp mig ännu mer. Har dock inte hunnit vila så mycket.
Har just gjort klar en finska textkompetens som var super svår enligt mig.

Nu måste jag snabbt börja fixa ihop mat åt mig för klockan 4 så måste jag iväg till skolan och ha knattepower.
Senare ikväll sticker jag iväg till malax och blir troligtvis där hela kvällen.
Kom just på att naglarna MÅSTE jag hinna måla tills imorgon. Hur skall jag riktigt hinna med det?


Sjuk Sjuk Sjuk

Blev ingen bloggning igår för jag var så oerhört trött så jag sov i princip hela kvällen.
Är fortfarande sjuk och är så trött om dagarna så det blir ingen skola för mig idag.
Måste verkligen bli frisk tills helgen så därför ska jag droga finrexin och vila upp mig idag!
Nu skall jag iaf försöka göra lite mat åt mig.
Makaroner och tonfisk tror jag att det blir.

RSS 2.0