Närpes

Sticker till närpes till min söta pojkvän NUU!

conscious collection

Min nya tunika från conscious collection, HM som jag köpte i Lissabon





Dag 2, Madrid

Idag blev det rundvandring i madrid, bilderna kommer i lite random ordning för jag minns inte när vi gjorde vad...

--> Stan

Nu just sitter jag i skolan på håltimme och har väldigt lite att göra. Väntar bara på att klockan skall slå 3 så att jag får sticka till stan med Fanny Nette och Ida för lite shopping och sedan på danskurs. Har inte varit på danskursen nu på 3 veckor vilket inte är så bra eftersom vi har börjat öva till våruppvisningen, men men det skall nog gå bra bara jag tränar ordentligt.

Dag 1, resande + spanien

Åkte först till skolan och var där i 3 timmar sedan väntade vi spänt på taxin...
Därefter blev det att vänta på flyget vid vasa flygplats
Och räkna så att säkert alla pengar var med...
sedan blev det dags att flyga till helsingfors
och sedan vidare till madrid
När vi väl kom till madrid så fick vi vänta en stund på väskorna vid flygplatsen men sedan tog vi metron till hostellet i madrid. På kvällen fick alla lite fritid för att köpa vatten och äta något men tog tyvärr inga bilder då...

skola

Imorgon är det då som sakt skola igen men enligt hur min period ser ut så kommer den inte bli så jobbig. Jag har endast 4 ämnen och det är historia, matte, engelska och bildkonst jag har dessutom 13 håltimmar sammanlagt men det kommer egentligen att bli ganska så långtråkit men men jag klagar inte för det. Slutar även 12 på torsdagar vilket är jävla skönt!! Imorgon lovar jag även att jag skall ladda upp Madrid och lissabon bilder!

Nu har paki just åkt hem så nu blir det antagligen lite hemma spa tid med bland annat ansiktsmask och nagelmålning. Sköönt!

den 25 april 2011

Idag är det exakt ett år sedan du och jag bestämde oss för att vara tillsammans, bara vi två. Det har varit ett underbart år och om jag skulle skriva en lista på alla stunder och minnen som vi delat så skulle den bli så otroligt lång att ingen skulle orka läsa den, men det är just du som gör mig lycklig och alltid finns där för mig när jag behöver någon och det är just därför jag älskar dej så otroligt mycket så att det inte är sant. Mina känslor för dejj går inte att beskriva men jag vet att du vet att jag älskar dej Patrik <3

Gammal bild men så söt!




Ooops...

Har helt glömt bort att visa vilken super snygg ring jag har fått av paki....




Söndag

Lovely söndagar, man kan ju inte annat än att älska dem NOT. Idag började vi dagen men möllepizza som satt riktitgt perfekt. Efter många om och men om hur jag och min pojkvän skulle spendera dagen så kom vi fram till att vi skulle ta en liten tur till stan med hojjen på en glass, det var super skönt att komma ut och njuta av vårvädret.

Nu städar jag rummet och paki läser cosmopolitan haha, i väntan på att Big brother skall börja.



Påskafton

och på lördagen fortsatte festen hos mejj. Det blev en väldigt rolig kväll med bra folk och dom sista for väl hem ca 4 tiden tror jag.

Hann även ta några bilder från gårdagen.

















Påsk = Fest

Kommer tyvärr inte att ha tid eller orka lägga upp några bilder från Lissabon resan ännu men efter påsken kommer det att komma upp massor, Det lovar jag.

Idag är det långfredag vilket betyder att det är fest. Har just blivit klar och nu skall vi börja åka iväg till Thanh tror jag, Ha en bra påsk allihopa!

Borta bra men hemma bäst

Gud så skönt det är att vara hemma fast jag kommer att sakna portugal massor, Det är en så underbart fin stad och så underbar natur och underbara människor, Haha fast vissa lite vänligare än andra och vissa en aning perversa, men tänk att man kan hinna med mycket på bara 5 dagar egentligen. Vi har hunnit gå säkert 80 km sammanlagt, Tittat på slott och jätte mäktiga byggnader, Ätit på restauranger som man älskat eller fått ett gott och roligt minne av, Lämnat efter folk i metron eller skickat iväg folk i onödan, Varit livrädda för krullhåriga män med kameror, Solat solat och åter solat, Varit med om åskväder och regn som förstör frisyren när man skall på middag, Varit på en gigantisk fotbollsmatch där hälften av människorna skrek sig hesa, Shoppat loss, men framförallt så har vi skrattat och haft skrattattacker som hela Lissabon måste ha hört, och skaffat oss ett minne för livet och dessutom kommit närmare andra människor än förut. Jag vill definitivt åka till portugal igen för det var ett sånt underbart fint och varmt ställe. Massvis med berg och backar med smala vackra gränder och hus dessutom var det  ca. 30+ grader varmt varje dag. Imorgon skall jag försöka aktivera mig med att ladda upp alla vackra bilder för nu blir det matteprovs läsning....


Hejdå Finland ..... Hej Portugal och Spanien

Fick världens överraskning när jag kom hem idag. Jag hann bara in i mitt rum åså ser jag när Paki kommer in. Jag blev jätte glad eftersom jag egentligen inte skulle få se honom före påsken, men nu hann vi mysa massor innan jag sticker till Portugal. <3

Just nu lever jag i extas. Har packat väskan färdigt nu så nu är det bara att vänta.... Kan seriöst inte ens tänka tanken att jag imorgon flyger med flygplan för första gången och dessutom får resa till Portugal. Nervositeten stiger för varje timme som går och jag undrar verkligen hur det kommer att gå med sömnen i natt, men nu skall jag iaf försöka måla naglaran i glada sommarfärger och sedan Chilla massvis så jag orkar med den efterlängtad morgondagen.

P.S eftersom det inte gick något direkt flyg till Portugal så måste vi även sova en natt i spanien. Men vem klagar på det? inte jag iaf. Får ju uppleva två länder på min första utomlands resa så bättre kan det ju inte bli!

Fjärillar i magen

Skall åka till lissabon på torsdag och är redan nervös. Hur fan skall detta sluta?

Frissan

Var till frissan idag men belv helt missnöjd med resultatet. Mitt hår ser exakt likadant ut som före jag for dit vilket inte var meningen. Skall ringa till frissan igen imorgon för att se om det går att fixas upp, för jag vill verkligen inte betala 70€ euro för något som jag lika bra hade kunnat fixa hemma för 8€. Håret ser nog bra ut men blev som sakt inte alls som jag själv hade tänkt mig.

Skolan

Började min måndag med Bildkonst. Snacka om skönt!

Helgen

Har haft en underbar helg. Jag har haft myspys med min pojkvän och festat loss med mina allra bästa vänner, och en lyckad fest blev det med mycket folk. Tyvärr glömde jag kameran hemma så några bilder blir det tyvärr inte. Smart som jag är så gjorde jag alla essä frågor till religionsprovet i fredas så idag behöver jag bara läsa vilket är väldigt skönt.
Nu kom jag just ur duschen och snart ska jag äta tonfisk smörgås och titta på Big bang theory. Sedan blir det att läsa igenom religion en snabb omgång före läggdags.
P.S Fick mina nya hörlurar till ipoden igår.



Spring feelings


Dance the night away

Nu ska vi börja leta oss ut i det super vackra vädret. Låter kanske inte så trovärdigt men på mätaren där ute står det +18 grader. Guh va härligt när sommmaren är så nära nuu! Får se vad vi hittar på för kul ikväll.
Ha en bra fredag allihopa!

Religions pluggning

Eftersom jag är ledig idag så har jag pluggat på religions provet. Har skrivit Essä frågor nu i 3 timmar så nu orkar jag inte mera. Nu Skall jag ta en dusch och vänta på att Paki kommer hem.


Ny Parfym


Ledig

Tar helg redan idag eftersom lärarna är på skolning imorgon. Eftersom jag även slutade 12 så tog jag mitt pick och pack för att åka till närpes så ikväll blir det bara myskväll antar jag.

Dermoshop

Fick hem detta idag från Dermoshop.

Dessa är perfekta att ha när man skall resa


Manligt

Skall vara super manlig och ta ut PV fö första gången i år på en ride me Jeanette!
Super gammal bild...

Butterfly

Fördriver tiden med denna lilla sötnos!

Onsdagen den 6 april

Idag har varit en toppendag. Fint väder och + grader. Skrev även modersmål prov idag som gick mycket bättre än väntat. Imorgon har vi även Biologi prov som kommer att gå käpp rätt åt helvete men det gör inget för jag är på så strålande bra humör.

Devote.se

Gynning - finast som blondin eller brunett?
Är det bara jag som tycker att detta inte alls liknar på Carolina gynning?
Iaf så tycker jag att hon passar mycket bättre i Brunt för hon ser på något sätt äldre ut som blondin.

Just Forget about the Price Tag


Medicin

Betalade just 80 för medicin. Usch va dyrt. Dessutom kanske jag inte ens behöver den. Medicinen går dessutom ut om ett halvår, vilket betyder att jag skulle måsta få en allergisk reaktion inom det närmaste halvåret för att pengarna inte skulle vara i onödan. Men som sakt man skall alltid vara på den säkra sidan och inte riskera något.

Möte

Har haft en småjobbig dag och bättre blir den väl inte dirket. Skall kasta i mig lite mat nu innan det bär iväg på Lissabon möte till skolan. Efteråt blir det Provläsning.


Måndag

Har haft en fullspäckad måndag med mycket program. När jag kom hem från skolan gjorde jag min sista religions inlämningsuppgift. Därefter hann jag bara äta snabbt för att hinna baka. Jag bakade kärleksmums/mockarutor till lissabon mötet imorgon. Efteråt for jag till Jeanette där Anna, Ida och Milla också var. Vi drack kaffe och spelade pidron som vi nästan alltid gör. Nu måste jag börja ta mig i kragen för att hinna läsa på religionsförhöret som vi har imorgon.

DinSko

Fick hem mina kära skor från DinSko idag. Har haft ett likadant par förut men de var så mycket använda så att jag inte kunde ha dem mera, de var mina absoluta favortit skor så därför bestämde jag mig för att jag ville ha ett likadant par igen.

Nagellack

Lackade om naglarna i försök av lite vår inspiration.

Kladdkaka

Har just bakat en kladdkaka med Karl fazer mjölkchoklad glasyr på.

bildbomb från fredagen


1 april

Idag är det första april men ännu har jag inte lurat någon. Men en som ni kan lura är min kära vän Louise, eftersom hon går på ungefär vad som helst. Ganska sött måste jag säga.

Väntar...

Väntar på att skoldagen skall ta slut för att sen åka till stan på världens mysigaste tjejkväll och sedan hem till en liten sötnos!

RSS 2.0