Saturday In A Nutshell

Igår blev en riktig super lyckad dag. För det första så kom ju Jeanette hem som blev en lyckad start på dagen eftersom hon rusade in i mitt rum när jag fortfarande sov haha. Efteråt for jag Ida och Nette på glass och sedan tjejsnackade vi en riktigt bra stund innan alla for hem för att börja fixa till sig inför kvällen.
Vid 6-tiden så bar det iväg till Janke på förfest. En taxi kom efter oss cirka halv 11 för att skjussa oss vidare till faggen. Där träffade man roligt och nytt folk och checkade även in Rolandz och hann även fixa till en autograf av Robert Gustafsson på armen.
Anyway så här kommer bilder från gårdagen!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Surprise

Gårdagen var en av dem bästa på länga eftersom Jeanette hade lurat oss hela tiden och kom hem igår som en överraskning för oss allihopa, Och glada blev vi.
Jag berättar mera ingående om gårdagen senare ikväll eftersom nu sticker jag ut med surprise surprise Nette!!
.

Grattis Älskling <3

Idag fyller min kära pojkvän 17 år.
Detta firade vi med mys och lite piknik.
Hoppas att du fick en riktigt bra födelsadag, för det är du värd!!
Puss älskling, Jag älskar dejj <3
.

Faggen

Sticker iväg till harrström nu på förfest.
och sedan drar det iväg till faggen och har fest för hela slanten
Heijdå ha en bra kväll allihopa!!
.

Fredagsmys

Nu e Ida här å vi ha laga dunder middag + Efterrätt, muumss.
Senare ikväll tar vi filmkväll med popcorn och då kommer även josefine och joinar oss!!
.

Saknad

Älsakde sötnos nu är det verkligen dags att komma hem!
Jag saknar våra spontana äventyr och allt random som till en början suger, men helt plötsligt kommer vi på en dunder ide. Minns du till exempel när vi överraskade våra boys i faggen då det egentligen var meningen att vi skulle festa i malax. Och allt som vi gjorde förra sommaren kan man ju inte heller glömma.
Nu tycker jag att du har tjänat tillräcklit med kosing för att släpa arslet hemåt och vara med mejj och alla andra!!
För vi saknar dejj som tusan!!
.

Mölle

Sticker på mat till mölle med mamma och syster.
Efteråt skall jag umgås med mina kära vän Ida Söderholm.
UPDATE: Även Josefine kom med i tjejsnacket vid Ida.

Och ja , förövrigt så är detta dagens outfit men det räknade ni säkert ut själva!
.
.
Tubtopp H&M, Shorts Portugal

Onsdagen Den 27 Juli

Som sakt så kom Paki hit ikväll.
Vi var ner till mölle och checkade in grillkvällen och delade på en Pizza. Där träffade vi även anna så satt och pratade med henne en stund förrän det bar hem tillbaks.
Paki och jag har även bestämt oss för att checka in alla Eva och Adam avsnitt för gamla goda tiders skull så vi hann även se ett sånt avsnitt innan han begav sig tillbaka till närpes.
.
.

Once again

Once again så spenderade jag min dag med Louise.
Det blev en dag på stranden och så avslutade vi det hela med en glass.
Nu talade jag just med Paki och övertalade honom att komma hit så jag inte måsta sitta här i min ensamhet när det är så fint väder.
.

Målning på gång

Sticker iväg och målar några timmar till martha gården...


Myspys

Pratade just med min söta pojkvän i telefon och nu tror jag bestämt att jag skall ta och krypa ner under täcket med popcorn och någon bra serie. Det låter underbart i mina öron.
Och så där p.s så har jag bland annat klippt gräs och målat idag. Mot kvällsidan så kom Louise hit och hon fotograferade mig så jag skulle få en ny Header. Vi avslutade det hela med en glass på mölle.
Härliga sommarkvällar!
Fel inställning på kameran tror jag, Men blev najs i alla fall

Ny header

Nu har jag äntligen en ny header så tryck F5 allihopa så ni kan se den.
Lolle har även hjälpt mig att fixa och trixa lite här på bloggen så nu är den snart färdigfixad. Det ända som återstår är några bilder och så ska kategorierna om ändras men annars är jag super nöjd!
Tack Louise för hjälpen!



26072011

Hejhejhejhej allihopa!
Sitter här och blir komederad av Lina vad som skall ändras här på bloggen, så det är därför den kan se lite konstig ut ibland eftersom den är under arbete!
Nu skall vi i alla fall snart bege oss ut och fotografer bloggerskan aka Lina så hon får en ny header så småningom!
Latero,
Lasersmile, I can always make you smile!

Filmkväll

Kvällen spenderdes som sakt i malax. Åkte till louise och väntade där på att Ida och Michelle skulle komma. När alla var samlade så slog vi oss ner framför tvn med filmen ''Open Water'' som btw hade ett otroligt dåligt slut. Louise hade även bakat blåbärspaj som hon bjöd på och den var super god. Det blev en riktigt mysig kväll.
.
.

--> Malax

Sticker till lolle nu och sen blir det filmkväll. Byee
.

NOTD : Panter Nails

Även detta är en design som jag provat för första gången med inspiration av olika nagelbloggar. Och denna var ärligt sakt ganska svår men med lite övning blir det nog bättre.
.
.
.

Barnvakt

Har målat en stund idag och nu sitter jag barnvakt åt denna söta tös.
.

Grillfest Vid Michelle

Igår åkte vi till michelle på Grillfest. Kvällen bestod av b.l.a Volleyboll, grillning, spel och hysteriskt sjuka lekar + lite för mycket av det goda som vanligt. Här kommer några bilder som blev tagna.
.
.
-
.
-
-
.
.
.
.
.
.
.
,
.

Cykla cykla cykla...

Hoppade på cykeln och tog mej en rundtur i brist på annat att göra när Paki är i jobbet. Det blir faktiskt ganska långtråkit att bara sitta inomhus framför datorn eller tvn så tyckte det skulle passa bra med en cykeltur då. Senare idag när paki kommer hem från jobbet så åker vi hem till mej, så får vi se vad vi hittar på i lilla molpe ikväll.
.

Våfflor

Tänkte att jag skulle vara snäll flickvän idag, så jag steg upp och gjorde våfflor tills Paki kom hem från jobbet på matpausen.
Och de blev supergoda !
.

Du wida wackra wilda wäst

Igår åkte min familj på middag hos Pakis familj. Det blev grillat till mat och glass till efterrätt. Efteråt for vi alla iväg på teatern ''Du wida wackra wilda wäst''. Teatern var väldigt bra och rolig. Det var dessutom roligt att få prova på den nya ''vridläktaren''
.
.
.
.
.
.
.
.

Lovely Wednesday

Det blev en underbar Onsdag idag. Lite över 5 tiden idag så for jag iväg till Ida där hon och Anna satt och drack kaffe. Vi satt och hade det typiska ''Tjejsnacket'' en stund före det bar iväg ner till stranden med resten av folket. Väl där så beställde vi mat på mölle och njöt av sommar solen. Efteråt spelade vi volleyboll som bara den och när vi hade som varmast hoppade vi vattnet.  Exakt såhär skall en riktig sommar dag se ut tycker jag !!
.
.
.
.
.
.
.

Update

Har målat några timmar idag och eftersom det inte blev någon fotografering med Lolle så sticker jag till Ida på kaffe med Anna. Sedan bär det iväg ner till Mölle och checka in grillkvällen med lite folk :)
.

Long Shot

Ligger och väntar på att min pojkvän skall ringa men han är ganska så slö. Sedan blir det antagligen att nörda Two And A Half Men tills jag somnar. Är nämligen forfarande helt slut i kroppen från gräsklippandet idag. På morgondagens schema står målning och fotografering med Lolle, tror jag iaf.
.

Ut med Ida

Sticker ut en sväng med Ida nu, sedan blir det antagligen kaffe och tjejsnack resten av kvällen.
.

Bilder från Sverige

Tog bilen ner till Åbo och sedan båten över till stockholm klockan 20.15
.
Tydligen kan dom inte stava på silja line, senast ja kollade hette jag inte Hegdal i efternamn
.
åsåå va vi påväg
.
.
.
Tidigt nästa morgon så var vi äntligen framme i stockholms skärgård
.
.
Väl i land så bar det iväg på hotell frukost på Scandic. Efteråt sprang vi runt i random butiker i kungens kurva där vi b.l.a hittade lite väl stora krattor
.
.
Samma kväll fick vi rund tur på stan av Johanna och Tommy
.
.
.
+ mat på MAX
.
.
Hela onsdagen så var det 50 års fest hos de vi bodde. Har inga bilder från det men Paki och jag var iaf ute på x-antal promenader
.
.
.
.
Sista dagen blev det bara shopping längs Drottninggatan och Sergels torg + mat på Burger King
.
.
Senare samma dag blev det även dags för hemfärd med Silja Galaxy.
.
.
.

Bad Teacher

Blev ett spontant bio besök ikväll med Louise, Emma och Tony. Egentligen skulle jag klippa gräset men bion lät mycket mer lockande. Så jag gör det imorgon istället som man brukar säga.
.
Kan dessutom säga att Bad Teacher verkligen är värd att se, Den var super rolig och många skratt kommer ni att få tillsammans med denna film.
.
.
.

NOTD : Colour Fading

Använde mig av en ny metod idag som jag snappat upp på en nagelblogg. Blev inte så riktigt bra men för att vara ett första försök så är jag ganska så nöjd.
.
.
Detta är allt du behöver: vitt lack, 3 olika färger (helst i ungefär samma färgnyans), top lack, Smink svamp, tops och nagellacksremover.
.

A Little Piece Of...

LÖRDAG
Gårdagen började med kalasha cup. När vi tyckte att vi hade sett nog med fotboll så åkte vi till min kära vän Fanny. Där beställde vi hem Pizza och njöt av en kall cider. Därefter bar det iväg in till stan med taxi för att checka in läget på vasa rock festival. Mycket folk var det men inte så många som man egentligen kände. Därför bestämde vi oss för att joina Viktor och Jens i bilen. Det blev en massa rundkörande i stan och en tur till ett hemmafest i malax som slutade med en söndrig vinflaska och en massa skratt. Till sist men inte minst bestämde vi oss för att åka till abc på nattmat.
.
Fannys bild

SÖNDAG
Denna söndag har jag Faktiskt inte gjort något allas. Tänkte att jag skulle klippa gräset men sparar det tills imorgon eftersom jag är så trött. Istället så kommer några säktingar hit på kaffe, och så funderar jag på att måla till ett nytt mönster på naglarana, läste just en ny nagelblogg som fick min inspiration att flöda så då borde jag kanske passa på.

A matter of life and denim

Har helt glömt bort mina nya jeans som mamma tog hem åt mig från stan för någon vecka sedan!
.
Dr Denim Jeans - Carlings
.
.

Shopping från Stockholm

BIK BOK
.
.
TOP SHOP
.
.
MONKI
.
.
ONLY
.
.
CONVERSE
.
.
ESCADA
.
.
+ en massa olika saker på Tax Free men det orkar jag inte visa

Hemma

Har varit dåligt på blogg fronten nu eftersom jag har varit i stockholm. Tänkte berätta om resan mera in i veckan och då kommer bilder också. Ikväll och imorgon är det ju vasa rock festival men tror att lördagen räcker för min del, Är så trött efter allt resande just nu så. Ikväll blir det antagligen bara chill med OLW chips och Ballerina kladdkaka framför tv:n.

NOTD : Sea Blue


Dunder frukost

Dagens frukost bestod av Tonfisk Baguette och Milkshake med jordgubbar och kiwi.
.

Åminne Skummdisco

I fredags var det skumdisco i åminne och för min del så startade kvällen på Idas veranda med lite förfest. Vid 10 tiden så kom en taxi och sjussade ner oss till åminne för att dansa i skummet.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Torsdag

Denna torsdag har bestått av :
- Målning
-Solning
-Simmning
-Strandsercvice mat
-Gräsklippning

Vilken totally intressant dag att berätta om, eller hur?
.

Det börjar närma sig...

På måndag sticker jag till grannlandet med min älskling och hans familj. Gud så jag längtar, det ska bli så kul.
.

Sommar Chill

Dagen började med ca 2 timmars jobb. Därefter kom Louise till molpe och vi åkte ner till stranden. När klockan närmade sig 4 så åkte vi till Ida. Där grillade vi och åt god mat med efterrätt. När vi var som mättast så kom vi på att vi skulle till stranden igen så då blev det ett till dopp i det blå.
.
.
,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nagellack

Kom precis fram till att jag har ganska så mycket nagellacker och speciellt depend. Vet inte riktitgt vilka färger jag saknar längre heller.
.

Helgen som varit

Denna helg var det som sakt Tomatkarnevalen. Det har varit väldigt varmt och vädret har varit ganska så bra. Jag har haft en super rolig helg och här kommer några bilder som blev tagna.

RSS 2.0