HELGEN

Fredags kvällen var dock inte lika trevlig som balen. Under dagens lopp fick jag veta att jag har mykoplasma så då började jag ta antibiotika. När jag kom hem från balen var jag knallröd i ansiktet och det kändes som att jag hade blivit solbränd. Detta var tydligen en allergisk reaktion av antibiotikan så fick åka till akuten för att få medicin och en ny antibiotika kur. Som tur va så gick det om ganska bra tills lördagen,
 
I lördags var vi nämligen på Böle revyn. Den var faktiskt bra tycker jag, Såklart hade den sina upp och nedgångar men överlag var den bra. Efteråt hämtade vi upp Jannica. Kvällen spenderades hos Jonas och ut i bil. Hade en väldigt rolig kväll !
 
 

 MIDVINTERBALEN 2013

I Fredags var det då den såkallade Midvinterbalen. Den var i princip likadan som de andra åren. Sång, Musik, Dans, Festtal och mat. En trevlig kväll var det i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VÄRLDENS LÄNGSTA DAG

Denna dag började i frissa stolen. Änligen slapp jag de risiga topparna. Började skolan runt halv 11 tiden och även fast denna dag endast bestått av 4 lektioner har det ändå känts som en av de längsta skoldagarna på länge. På kvällens schema står det i alla fall att plugga på Engelska oregelbundna verb förhöret.
 

TISDAGS UNDERHÅLLNING


NOTD: FEATHERS AND TREES


TISDAGENDENTJUGOANDRAJANUARI

Hade en skön skoldag idag. Endast två ordentliga lektioner, en håltimme och en timme där vi lyssnade på dem som hade muntligt föredrag. Drog hem med nette runt 1 och nu skall jag bara chilla. Skall läsa min cosmopolitan tidning som jag fick i julklapp nu när jag för en gångs skull har tid. 
 

DAYLIGHT

Förutom att jag har varit dödstrött idag så har jag ändå åstadkommit en hel del. Har i alla fall äntligen beställt dräkten till Abi dagen som förövrigt närmar sig med stormsteg. Har dessutom fått färdig min debatt artikel som jag kämpat med hur länge som helst. Finns inget värre än att vara tvungen att skriva något men inte ha någon aning om vad man skall skriva. Som tur va är det inte ens fyra veckor kvar tills perioden från helvetet är över. Tur att jag har The Big Bang Theory som alltid gör vardagen roligare!
 
 
 

AND THE PARTY CONTINUES

Ikväll fortsätter det roliga men denna gång sticker jag iväg till närpes.
 

BEACH PARTY

Igår efter skolan åkte vi till min brors lägenhet. Gjorde oss färdiga och hade lite förfest. 
Kvällen spenderades däremot på Ollis Beach Party. Pina Colada (som faktiskt inte var lika gott som jag trodde) och bästa tjejerna. Hela kvällen spenderade vi i princip på dansgolvet eftersom inte en enda ''dålig'' låt spelades, man kunde i princip sjunga med i varenda låt. Världens bästa musik gjorde att kvällen blev en riktig höjdare.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ESSÄ HIT OCH ESSÄ DIT

Sitter i skolan och har håltimme. Essäuppsatsen borde skrivas men framtisdsplaner är ett mycket trevligare ämne att diskutera. Om ca en timme åker jag hem och då blir det plugg hela kvällen. Om jag är så flitig som jag borde vara vill säga.
 

DENTRETTONDEJANUARI

Helgen har gått lika snabbt som den alltid gör. Fredagskvällen spenderades med pakilainen och filmen The Dark Knight Rises. I lördags försökte vi fixa bromspedalen i viktors bil så att även jag skall få börja övningsköra och framför allt ta körkooortet! Stack iväg till närpes mot kvällen och var ute och körde till sena natten. 
Det var den helgen, nu chillar jag med varma smörgåsar och The Big Bang Theory för att orka med ännu en skolvecka.
 

ÅBO AKADEMI

Idag var dagen då alla vi abin åkte iväg till Åbo Akademi för att lyssna på presentationer om alla de linjer som finns vid båda ÅA och Novia. En rolig dag faktiskt och lite klokare blev man nog. Dagen avslutades på rax med god mat.
 
 

NY DATOR = BLOGGNING

Nåjaa äntligen har man en dator som fungerar snabbt och bra. Eftersom skolans dator snart skall lämnas in tillbaka efter ca 3 års användning så började det bli dags för en ny och alldeles EGEN dator.Och eftersom det dessutom just nu är så roligt att skriva och använda datorn så tänkte jag FÖRSÖKA göra bloggen aktivare igen. observera ordet försöka. Bara bloggen får ett lite nyare utseende så skall det nog allt bli bra ska ni se!
 

RSS 2.0