LÄSLEDIGT

 
 
Hittils har läsledigheten gått bra. Har faktiskt hållt mig till mitt läs schema. Höjdpunkten på dagen var en promenad i det vackra vädret. Har dessutom läst ut de två första kurserna i hälsokunskap så ikväll njuter jag av världensbästa jordgubbskräm och HIMYM.
 
 

ABI KRYSSNINGEN

Tror att bilderna får tala för sig själva här. Kryssningen var iaf superduper rolig och skulle göra om den igen på direkten om jag bara kunde. 
 
Denn gång har jag lånat bilder av Ida och Thanh samt mig själv....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ABI DAGEN 2013

På onsdags eftermiddagen stannade alla i skolan och förberedde inför den efterlängtade ABI dagen, vi övade även sånger och gick igenom hela programmet som vi skulle ha på morgondagen. Vi kom också tidigare till skolan på torsdagen. Förberedde lite till och sedan anlände alla ettor och tvåor. Då började själva utsmyckningsdelen. Vi sminkade dom och klädde ut dom i påsar o.s.v. Därefter hade vi ABI programmet som enligt rektorn var något av det bästa som någonsin gjorts under åren. Blev faktiskt ett riktit bra program och vi var även en stund i högstadiet och hade lite lekar.
 
Bilderna från själva ABI dagen är Idas, som var snäll och såg till så att alla vi abin fick fina bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IMORGON SMÄLLER DET

Tagga tagga tagga!! imorgon är det dagen med stort D som man sett fram emot i tre års tid. Börjar nästan bli nervös nu bara för att morgondagen kommmer att bestå av roligheter på roligheter... Vi ses på kryssningen alla ABIN där ute.
 
Så här fina var vi förra året och nu är det äntligen vår tur att jävlas liteee
 
 

PRODUKTIV DAG

Åkte till skolan, kollade på Magic Mike för mig själv raklång på soffan, hadde lite modersmål åså tog jag ettans buss hem. Så produktiv har min dag varit. Ikväll skall jag i alla fall försöka mig på lite hälsokunskaps läsande till studenten och så ska jag övertala mamma om att hon skall färga håret på mig, sådeså!
 

MÅNDAGENDENFJÄRDEFEBRUARI

 
Dagens skoldag gick snabbt och smärtfritt. Hade några håltimmar och skrev något prov o.s.v. Nu väl hemma försöker jag rensa ut allt och formatera om minidatorn eftersom den skall lämnas tillbaks till skolan inom en kort tid. Går så trögt så det är inte sant heller. Skönt att slippa den.
 
 Idag blir förresten min lillasyster byxmyndig så grattis till dig!
 

I LOVE IT

 
 
 

RSS 2.0