HALARINVIGNING

I December har vi ju också hunnit inviga våra fina lila halare. En grå och tråkig måndag begav vi oss över exalterade till Henkka på lite förfest med klassen. Vi drack några stycken och tog onödigt många bilder på oss själva, jag och Linda rockade även loss till lite One Direction medan alla andra hatade oss.
 
Nåjaa klockan gick och vi begav oss iväg till Leipis där halarinvignings sitzen skulle äga rum. Hadde faktiskt oerhört roligt. Vi fick titta på sketcher, lekar, straff och så hade vi ju förstås massor av roliga snapsvisor som alltid. Vi fick även svära en ed till våra halare och de var då invigda. Jag och Linda var dessutom med i en lek där man skulle hålla ett sugrör mellan varandras munnar och samtidigt byta halare med varandra och vi vann, wohoo! en disktrasa, slickepinne och ett halarmärke var vårt pris. Bra så!  Sitzen avslutades med fula bettan, har nog inte skrattat så gott på länge. Efterfesten levererade också och till slut tog jag Erika i armen och vandrade hem. Måste nog ha varit den längsta promenaden någonsin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYÅRSAFTON

Så var det nyår igen då! För tredje året i rad begav vi oss iväg till Töjby för att fira in det nya året. På plats befann sig en sisådär 15 pojkar och sammanlagt 3 tjejer. Tack gode Gud för Frida och Thanh ni räddade verkligen kvällen. Hur som helst hade vi riktigt trevligt med lite ölspel bestående av klappar på bordet, god mat, raketer och att bara njuta av varandras sällskap! Det var det 2013, välkommen 2014!

RSS 2.0