ROAD TRIPPEN

Förra helgen var helt fullproppad med program. Då skolan slutade i fredags så brummade jag och Thanh ner till Åbo. Det var destination ''louisepåkaskisbacken'' som gällde. Hade så mycket att prata om så munnen gick i ett ändå tills vi drog vidare på lördag morgon. Hann iaf med lite filmmys och sådant där före vi somnade gott.  
 
'
 
 
Lördagsmorgonen hoppade vi in i bilen ännu en gång. Det var dags för en dag i dragsvik. Öppna portarnas dag gick super. Det var så intressant att få se hur de riktigt lever där, bara var dom sover liksom. När klockan slog 4 hade vi sett tillräckligt och vi packade in milipojkarna i bilen och så bar det hemåt igen.
 
 
 
 
Söndagen var också full med program. Det var dags för Elins namnfest där Patrik och jag även fick fina fadderbrev. Super fint namnfest blev det för supersöta Elin.
 
 
 
 

OM EN OLLISTISDAG

En grå tisdag kom vi på att det var dags för lite partajj. Ungefär hela klassen samlades hos Jacke som stod för förfesten. Julia kom med den brillianta iden att vi skulle köra lite party alias. Sagt och gjort! roligt som attan var det fast gud så svårt det kan vara att förklara ordet Matta med endast miner. Svårt det där. Efter många skratt bar det iväg till ollis där vi som vanligt shejkade loss in i natten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NÅGRA FINA STUNDER

 
 
Det blev lördag och tjejerna var påväg över. Det vankades nämligen spel och filmkväll. Monopol gick som smort... men inte för mig. Roligt var det iaf. efter spelrundan tog vi en bilrunda in till centrum och hämtade mat för att sedan bänka oss i soffan framför wanderlust. Underbar film detdär alltså!
 
Sedan blev det äntligen Tisdag. Och vet ni vad, strömforsss kom äntligen hem. Hon och några andra finisar var påväg till ollis så jag joinade förfesten för att äntligen få träffa min sprudlande vän. Super roligt att få catcha upp lite efter sisådär tre månader.
 
 
 
När strömfors för en gångs skull var hemhemma så passade vi också på att ta en tjejkväll. En torsdagkväll bar det alltså iväg till Fanny för att äta gott gott och bara mysa till det i vinterkylan.
 
 
 
När jag för en gångs skull befann mig i hemtrakten beslöt jag mig för att ta ett stopp i molpe. Där stannade jag i två hela dagar. Bakade paj med mamma, målade naglarna på lillasyster och sådant där mysigt.
 
 
 
 
Och sådär annars om helgerna har jag bara gosat ihjäl mig med milipojken...
 
  
 
 
 
 
 

UPDATE

Nåjaa det har hänt en hel del på sistone. Skolan har börjat igen och det är precis lika roligt och jobbigt igen. Men som tur va väger det roliga upp allt. Något som var riktigt roligt var däremot att få träffa alla fina vänner igen efter jullovet. Stort + där alltså. 
 
 
Det hann gå några dagar av första veckan och så var det dags för att börja sy som bara den. Det var nämligen dags för Back to school party winter edition på leipis och inte hade ju vi sytt någa halarmärken inte, så då tog vi sykväll. Dagen efter klädde vi på oss våra lila halare och traskade iväg. En riktigt bra start på första skolveckan må jag säga.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0