UV PARTY

Igår började vi kvällen hos mig med lite förfest. Thanh var utrustad med allt som behövdes till ett uv party så vi målade oss med uv färg och smyckade ut oss med glow sticks. Runt 8 letade vi oss iväg till ollis. Hade en riktigt bra kväll med många härliga människor. Då klockan slog 12 kramade vi dessutom ihjäl Louise för idag fyller hon 19 hela år. GRATTIS GULLUNGE <3
 
 
 
 
 
 
Hata kvaliten, älska uv ljuset och feelisen !
 
Idag har pojkarna i lägenheten major krapula...

FEST HOS LINDA

Åkte till Linda där runt sju tiden igår och det var förfest som gällde med födelsedagsfirande som tema. Tanken var ju att vi skulle gå till hullupullo lite senare mot kvällen, men vi hadde allt för roligt på förfestet så bestämde oss för att lämna där vilket blev en riktig super ide.
 
 
 
 
 
 

HULLUPULLO

Sticker iväg till Linda för att fira hennes kommande födelsedag. Först lite party hos henne och sedan tänkte vi prova på hullupullo onsdan.
 
 

HÖST FAVORIT

 

STUDYNIGHT

Igår kväll hade jag en riktigt studynight. Tog mig igenom några inlämningsuppgifter och sydde klart min söta elefant med reflexöron till slöjden. Till råga på allt diskade jag dessutom och städade upp i lägenheten. Pluspoäng till mig.
 
 
Det här med syslöjden är nog ändå ganska roligt. Vi får göra så roliga och fina saker. Idag har vi till exempel gjort en mössa.
 
 
 

WASA BY NIGHT

Fick prova på wasa by night förra veckan också. Jag, Linda och Maria möttes i stan runt 3 tiden och satte igång. Sedan joinade Mia och Ricarda oss också. Det blev en väldigt dyr kväll men roligt hade vi iaf. Kvällen avslutades på fontana där vi stannade kvar en bra stund.
 
'
 
 
 
 
 
Lånade två vackra bilder av Mia också, Taack!
 
 
 

GULISINTAGNING

Jaa det har ju gått några veckor sedan det var gulisintagning men vad gör nu det. Hade iaf skit roligt med klassen och ropade oss hesa som bara denn. När intagningen var slut åkte vi vidare till ollis och shejkade tills klockan blev halv 2 och de stängde. Har nog aldrig haft så roligt och varit så trött på samma gång tror jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KRÄFTSKIVA

För sisådär en vecka sedan tyckte sanne att vi skulle ha kräftskiva. Sagt och gjort... vi åkte och köpte kräftor och bakade en paj och tog oss dit. Vi åt och åt och åt och så åt vi lite till. Thanh slog även på stort och bjöd på pätkis shottar åt hela gänget. Detta måste vi göra om!
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖRENINGS MÄSSA

Denna vackra morgon började med en cykeltur med Mia och Erika till Tritonia. Tog en evighet att hitta den där byggnaden men väl där satte vi oss ner och lyssnade på en föreläsning, Därefter blev det rundtur i det stora biblioteket.
 
När vi kom tillbaka till skolan var Förenings mässan i full gång, vi gulisar fick gå med i olika föreningar som vi var intresserade av och köpa fina märken. Godis fick vi ju också förstås. Dagen avslutades med matematik där vi tittade en film om siffror. Konstigt jag vet.
 
 

OLLISTISDAG OCH ANNAT ROLIGT

Igår drog jag Ida och Adine iväg på ollistisdag. klockan 6 kom vi dit och klockan 2 kom vi hem. Blev en sisådär 8 timmar på ollis, Vadå trött? nåjaa roligt var det iaf och Ida skulle visa på sina bartender skills och beställde shottar och drinkar i massor åt oss som inte ens bartendrarna själva visste vad det var. Jäkligt gott var det iaf så hon kan nog sin sak! Dansade gjorde vi också så fötterna blev riktigt förstörda...
 
Här får ni en mysig bild från provinssi rock med andra Ida, bara för att jag saknar dig en aning där borta bland kängururna just nu.
 
Idag åkte jag till skolan kl 12 och träffade klassen en stund. Planeringar och förberedelser inför gulis intagningen stod på schemat. Längtar riktigt tills måndag och tror att detta kommer bli askul. Senare på dagen åkte jag och Mia på en cykeltur i stan för att spana in novia gulisarna. Ikväll har jag städat hela lägenheten, riktigt stolt över mig själv och nu blir det filmmys.
 

MYSPYS

I måndags var det en riktitgt suverän dag. Skolan gick snabbt och då jag kom hem levererades min soffa, min kära bror kom och hjälpte mig bygga ihop den eftersom jag har tummen mitt i handen när det gäller sånt där. Och den blev superduper fin!
 
 
På kvällen fick jag besök av Fanny och Kära Ida som jag inte sett på hela sommaren. Brun som en pepparkaka var hon och vi hadde allihopa mycket tjejsnack att ta igen. Klockan 12 åkte de hem och jag damp ner direkt i sängen.
 
 

VILLA AVSLUTNING

I lördags var det villa avslutning som gällde. Den firades hos Philip med raketer, paj och fina vänner. Borde btw börja skärpa mig med korttagandet. Har alltid kameran med mig men tar aldrig upp den ur väskan. Så nu once again har jag snott en bild av Thanh på mig och fina Frida.
 
 

RSS 2.0