GRATTIS LOUISE

Idag fyller min super duper söta vän Louise 18 år. Detta firar hela gänget med att åka på cinema bowling och sedan fortsätta till en lägenhet för att dricka sangria och bara ha det kul. Till sist men inte minst sticker de flesta iväg på UV-Party.
 
Hoppas iaf att du har en underbar dag, för det är du sååå värd, Louise gullegris !!
 
 
 
 

TORSDAGEN DEN TJUGOSJUNDE SEPTEMBER

Idag var det skola som gällde till klockan 13.00. På håltimmen satt vi bland annat och tittade igenom lite förslag till ABI tröjjorna. Längtar tills vi får dem ihopfixade!
 
Idag skall jag försöka städa upp i rummet och packa väskan för imorgon kommer dagen att spenderas i vasa.
 
 
 
 

TRYCK F5

 
Nåjaa, äntligen fick jag bloggen lite förnyad. Har fortfarande lite kvar men det tar vi en annan dag, för nu ska jag chilla och titta på New girl ända tills jag somnar.
 
 
 

KNÄSTRUMPOR

 
 
 
Idag invigde jag mina nya knästrumpor, har länge letat efter just svarta knästrumpor och igår hittade jag äntligen dem inne på seppälä. Superglad blev jag! Älskar också mina nya mysiga höst tröjja som jag köpte ifrån H&M igår.
 
Ikväll stack de vuxna i huset på ett föräldramöte som alltid drar ut på 3 timmar. Så ikväll är mitt namn barnvakten Lina. 
 
 
 
 
 

PÅ TIDEN

Äntligen slipper jag den hemska utväxten!
 

EN LÄTTNAD

 
 
 
Äntligen är alla studentskrivningar över för denna höst. Kan int säga annat än SKÖNT! Nu har man äntligen tid att göra precis vad man vill. Därför bakade jag 5 minuters kola med cornflakes. Resten av kvällen skall jag göra absolut ingenting. Bara sitta och slösurfa och titta på new girl. Bara för att jag kan!
 
 

TVÅ EFTERLÄNGTADE KOFTOR

Det var ett tag sedan sist men har haft ett så pass ointressant liv på sistone att jag inte haft orken till att blogga.
 
Hur som helst så knallar livet på som vanligt skulle jag säga. Har endast två studentskrivningar kvar och två prov denna vecka. Sedan är jag fri som en fågel... eller ja ett litet tag i alla fall tills det hela börjar igen.
Eftersom denna period har varit så oerhört jobbig så belönade mig själv med en underbar pippi kofta och en usa mönstrad kofta från Rut med flera idag. Bara för att göra dagen lite bättre!
 
Pippi koftan var även på rea för endast 23€, medans den t.ex. på nelly kostar 50€, så kunde inte bli nöjdare med mitt köp.
 
           


 
 
 

NOTD: PINK SPARKLE

Fick plötsligt inspiration till att måla mina naglar fina sådär bara för att.
blev riktigt nöjd för rosa och glitter blir aldrig fel tillsammans!
 
 

PLUGGHÄST

Gör i princip inte mycket annat än pluggar om kvällarna så därför är bloggen död just nu. Ikväll ska jag skriva en kolumn i modersmål och titta filmen Sisko Tahtoisin Jäädä. Försöker plugga finska på ett lite roligare vis. Den tjugofjärde september så är i alla fall sista skrivningen klar för i höst och då skall jag försöka blogga på allvar igen, men något inlägg i kan väl ploppa upp då och då.
 
Annars så spenderades helgen men surprise surprise pojkvännen. Fredagen var det chill makrill och på lördagen åkte vi till vasa. Gick runt i stan och tittade på random saker. Köpte hem subway smörgåsar och ett nytt mario spel till wii. På kvällen åkte vi till nämpnäs och checkade in läget på en villa fest en stund innan vi åkte tillbaka hem och spelade mario tills klockan 4 på natten. En väldigt mysig kväll.
 

RSS 2.0