FASTLASKIAINEN 2014

 
 
 
 
 

TENT VECKA

Den här veckan skulle få ta slut när som helst känns det som. Har två tenter som skall göras + att praktik mappen skall vara klar imorgon. Huh huh säger jag bara. I måndags försökte vi vara flitiga och begav oss till biblioteket för att studera. 3 timmar var vi där och då fick vi nog klappa oss själva på axeln. Duktigt må jag säga. 1 tent är alltså skriven och 1 återstår. Kämpa kämpa. Imorgon kväll är det Musik sitz som gäller så då får vi ju iaf pusta ut och ha lite roligt, för då är äntligen tent veckan över.
 
 
Idag har jag också bakat lite studiemotivation. Nu skall här läsas på lärararbete!
 
Idag har vi förresten också varit på studiebesök från skolan till Strömsö det var ganska intressant och vi fick se flera studior och inspelningsplatser.
 
 
 

SPORTLOV

 
Började hela sportlovet med ett gymbesök med Erika. Bättre start kunde ma ju inte fått. Sådär annars under själva sportlovet har jag nog varit oerhört lat. har bara slappat och försökt få något gjort på min praktik mapp men det gick ju som det gick. Har varit i Molpe största delen av tiden och umgåtts med familjen. Vi har bland annat gjort Fondue och varit på ett simhallsbesök. Helgen kom och då begav jag mig till militärbussen för och hämta upp Patrik. Vi hann faktiskt med ganska mycket denna helg. 5 års kalas för Livia på lördagen följt av filmkväll och en pizza dejt på söndagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOCKEY HOS ERIKA

OS har varit och farit, men inte var ju vi sämre än någon annan, såklart kollade ju också vi hockey. För att stämmningen skulle bli extra bra gjorde vi ju också snacks och lyxade till vårt mineralvatten. Bara för att liksom.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0