SNÖKUL OCH AFTERSKI

Ikväll hade Sofie och Mikaela varit så påhittiga att de hade ordnat en såkallad utekväll med ''snökul'' åt oss ABIN för att ha lite roligt nu när exakt alla har skrivit klart sina studentskrivningar. Snöfotboll, dragkamp, säckhoppning m.m stod på schemat och roligt hade vi allihopa. Efteråt åkte några vidare ti Charleys på lite after ski för att snacka om framtiden och bara chilla helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FONTANA

Lördagen som ursprungligen skulle spenderas på leipätehdäs och sedan ollis, så spenderades till slut på fontana.
Förfest blev det i bilen påväg dit och en stund på amarillo. Kvällen blev riktigt bra tack vare mina dans buddies Ida och Louise. Klockan 5 kom vi hem till närpes och då somnade vi bums.
 
Här får ni några jättefina telefonbilder från kvällen
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN ÄR ORDET

 
Äntligen säger jag bara. Studentskrivningarna är nu över och tillhör det förflutna. Nu får man äntligen lediga kvällar och tvingas inte vakna med ångesten att tvingas läsa. Som jag sa åt Louise så gäller det nu då att hitta en klänning. det är ett projekt för sig svarade Louise och det håller jag fullständigt med om.
 
Ikväll firar jag med pizzadejt med världens sötaste pojkvän och imrn och tisdag blir det utgång. Nu är det minsann roliga tider på gång!!
 
 

UNDERBARA DAG

Idag har varit en underbar dag.
 
Bestämde mig för att jag förtjänade en ledig idag idag eftersom jag har pluggat ihjäl mig de senaste dagarna + skrivit psykologi i 6 timmar igår. Tog en lååång sovmorgon och har njutit av några Gossip Girl avsnitt. Under eftermiddagen beställde jag även hem en efterlängtad läder jacka som kommer att sitta fin fint i sommar. Sist men inte minst fick jag reda på att psykologi skrivningen hade gått bra igår, iaf enlingt den preliminära bedömningen. Allt slit var alltså inte gjort i onödan... Underbara dag!

BARA LITE TILL

 
 
Mjukisbyxor, sängen, isglass, böcker på böcker och mina kära glasögon. Så har ungefär de tre senaste veckorna i mitt liv sett ut. Idag började äntlgen veckan med vårens studentskrivningar. Och äntligen säger jag endast för att det är början på slutet. Efter onsdagen kan jag iaf pusta ut lite men de två kommande dagarna kommer jag att vrålplugga det sista i psykologi. jippiejeij
 

RSS 2.0