HINNER INTE MED

Så var första skolveckan slut. Infon har bara strömmat in denna vecka och jag har glömt bort nästan allt som sagts. Bra start där Lina!! Nåjaa denna vecka har varit fullproppad med evenemang och så kommer det även att se ut en tid framöver tror jag. Har bara hunnit hem och äta så har jag stuckit iväg ut på nya äventyr. Här kommer en snabb summering av skolveckan.
 
TISDAG: Skolstart vid åbo akademi, info, klassträff och så fick vi träffa våra snälla tutorer. På kvällen bar det iväg på ollis tisdag för att bekanta sig med de nya ansiktena.
 
ONSDAG: Skoldag nr 2, halarprovning och mera info. Back to school på leipis på kvällen. roligt roligt...
 
TORSDAG: Skoldag nr 3, på pizza me mia. sedan blev det stadsrundvandring med klassen där vi gick till olika stationer och lekte massvis av lekar. Efteråt blev det chill på skolan och ännu mera lekar med de resterande ettorna.
 
FREDAG: skola till klockan 11 LYX, och ikväll fick de som ville komma och spela minigolf också men tror jag skippar det och åker på möbelshopping med mamma istället. Nästa vecka blir det ännu mera roligeheter.
 
Lånade en bild av thanh också från Back to school. Taack!
 
 

TORSDAG

Idag har jag städat upp allt i lägenheten så nu ser det lite bättre ut här. Nu finns det inga kläder som ligger på golvet eller flyttlådor som bara är uppackade till hälften. Skulle behöva tvätta fönstren också men det tar jag en annan dag. 
Nu sitter jag och väntar på att thanh skall ringa så skall vi åka ut på dammsugar shopping. 
 
 
 

EN ROLIGARE TISDAG

Igår var det ollistisdag som stod på schemat. Eftersom det är sista veckan som min fina Louise är hemma så passade vi på att festa till det lite. Hon kom hit runt ett tiden och vi traskade iväg ut på stan. Louise köpte en mopp och jag köpte mat. När vi kom tillbaka till lägenheten gjorde vi världens godaste mat och hade lite förfest. Mia dök upp efter en stund och då satte vi oss ute på balkongen och hade det mysigt i kvällssolen. Senare mot kvällen traskade vi iväg till ollis. Dansade, träffade härligt folk och bara njöt. När klockan slog 4 damp jag och Louise ner i sängen och sov läääänge. Det blev en lite roligare tisdag så att säga!
 
 
 
 
 

NYA TAG

Nu mina kära vänner tycker jag att det är dags för att börja blogga igen. Eftersom flera av mina kompisar nu mera befinner sig på andra sidan jordklotet eller en sisådär flera hundra kilometer ifrån mig så måste jag ju börja uppdatera så de vet att jag lever.
 
Jaa-a, i fredags var det flyttdag och jag tog mitt pick och pack och drog iväg till vasa. Lägenheten är finfin bara jag skulle äga en soffa och städa upp en aning, Det är i princip omöjligt att hitta en plats för alla saker man äger, Det är banne mig svårt att flytta! På tisdag börjar skolan, längtar som bara den. Så om en sisådär 5 år borde jag förhoppningsvis vara utbildad klasslärare! Känns ju inte alls som en lång tid.
 
Här får ni två bilder av mitt fetto till tv och en väldigt icke färdig eller städad lägenhet!
 
 
 

RSS 2.0