FREDAGLÖRDAGSÖNDAG

 
Finns nog inte något underbarare än vårat fina sommarväder som har hittat till österbotten. Dessa soliga dagar har spenderats i närpes. Vi har bland annat solat, spelat fotboll sent in på natten, grillat i solnedgången och jaaa helt enkelt bara njutit av vädret. Meeera sådant!!
 
Idag när jag kom hem låg ett paket på sängen. Det var min underbara studentklänning som kommit. Finfin var den och nu är allt som återstår att hitta de där omöjliga skorna...
 
 
 
 
 
 
 

LEDIGA DAGAR

Kunde inte ha fått finare väder på mina två lediga dagar. Solen lyser som aldrig förr och plusgraderna älskar vi alla. Igår tog jag med mig thanh till casa och bjöd henne på en liten försenad födelsedags lunch. Hockey stod såklart också på schemat och senare mot kvällen var det bara chill ute i det fina sommarvädret som gällde.
 
Idag är däremot en superduper bra dag. Fick veta att jag blir student 2013 samt att jag får dela den glädjen med alla mina käära vänner. Längtar så oerhört till den 1 juni....
 

PRICKIGT

 
Denna måndag har spenderats i den soliga staden Vasa. Har uträttat en massa ärenden och är fortfarande långt ifrån färdig med tanke på allt som skall fixas inför studenten. 
 
Hur som helst så fickjag bland annat med mig hem en ny favorit halsduk som kommer att användas flitigt från och med nu. Köpte också nya fina nagellack så jag kan hitta på något fint tills studenten.... Jaa, studenten är allt som snurrar i mitt huvud just nu.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0