MYS HELG

Hela denna helg har för omväxlings skull spenderats i vasa med värdens bästa. På fredagen handlade vi gott gott och gjorde världens godaste tacopaj. Lördagen spenderades i shoppingens värld men jag var för en gångs skull bara med som smakråd och inhandlade endast en mapp till skolan, plus poäng til mig alltså. Efter en dag på stan var vi trötta och hadde ingen ork överhuvudtaget till att göra mat så vi åkte efter varsin pizza och hade det mysigt i soffan framför Breaking Bad. Söndagen till ära storstädade vi och fick finbesök av Pappa och Maj, de hade med sig en vädigt försenad inflyttningspresent som passar perfekt nu i detta höstmörker. Har dessutom hängt upp mina fina strjärnor nu så det börjar bli riktigt mysigt i lägenheten.
 
 
 
 
Var dessutom riktigt flitig igår och fixade nästan slöjd mappen helt klar fast deadlinen är om först två veckor.
Mera plus poäng där!
 
 

TREDJE FÖRSTA SITZEN

I torsagds var det dags för brogyggarnas tredje första sitzen. Det var alltså destination unknown och klockan 18.00 satte vi oss i bussarna för att åka just dit. Tog en onödigt lång omväg till sitzen men i sundom hamnade vi till slut. Sitzen var riktigt bra och trevlig stämning var det. Och även denna gång fick man lära känna nya härliga människor. När sitzen var slut tog vi bussarna tillbax in till vasa och ollis var nästa destination där resten av kvällen spenderades.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GLÖGGMYS

Ikväll har Mia och jag haft glögg mys medan vi har varit flitiga studerande. Drunknar snart i alla inlämningsuppgifter som skall vara klara före jul men med rätt sällskap blir allt mycket roligare.
 
 

TJEJKVÄLL HOS FANNY

I fredags fyllde min fina vän Fanny 19 år så hon bjöd in oss till taklax på Te, kaka, chips och dipp + lite myspys och tjejsnack såklart. Vi skypeade också med min andra fina vän Ida som befinner sig i england. När klockan slog 23.30 tackade jag för mig och drog iväg till närpes där jag sov som en stock och vaknade upp med min andra halva. Finns nog inget underbarare sätt att vakna upp på.
 
 
 
 
 
 
 

HEMHEMMA ÄR ALLTID BÄST

Vi hadde ingen skola denna onsdag eller torsdag så hoppade i bilen och brummade iväg till molpe redan i onsdagst. I dörren möttes jag av en hyperaktiv Livia som ville leka och berätta sagor. När denna gullunge hadde gått och lagt sig spelade jag afrikas stjärna med de resterande i famlijen. Sedan sov jag så gott så gott på en madrass i vardagsrummet. Bekvämare än man kan tro faktiskt.
 
 
 

HALLOWEEN

 Halloween i år har firats oerhört lugnt måste jag säga. Var meningen att vi skulle på halloween party till JP men kände att orken inte riktigt räckte till. Åkte iväg på förfest och en sväng till JP för att checka läget men beslöt oss för att ta en myskväll istället. Bra det också.
 
 

EN TORSDAG I FÖRRA VECKAN

För någon vecka sedan beslöt vi oss för att ta en riktigt tvätt äkta tjejkväll hos Linda. 
Kom dit runt 7 tiden och spa kvällen fick börja. Jag färgade lindas hår och nästan alla han vi fixa våra naglar fina. Under tiden som allt pysslande gjordes så åt vi även av Lindas supergoda fetaost dipp med lite nyttiga tillbehör. Det kunde nog inte ha blivit en mer avslappnande kväll.
 
 
 
 
 

RSS 2.0