NOTD: PINK AND CROSS

Jaa, det var ett tag sedan denna blogg uppdaterades. Men det händer som inte liksom så mycket intressant just nu, livet bara knallar på som vanligt. Ikväll drar jag iaf iväg på gymmet och sådär annars längtar jag till helgen bara för att skolan är jobbig. punkt!
 
 

ÄLSKAR MINA NYA GLASÖGON


GLASÖGONORM

Idag får jag äntligen hämta ut mina nya glasögon. Skall bli skönt att få ett par som man faktiskt kan använda och inte ett par som är knallrött, fyra år gammalt och sitter snett på näsan. Efteråt blir det skolan en timme och så hem. Sköndag.nu
 
 
 
 
 
 

HELGEN

Fredagen spenderades som sagt i Takalx. På lördagen klädde vi oss varmt och åkte till ishallen för att kolla på en hockey match. När den var färdig stack vi iväg till sanne på fest där resten av kvällen spenderades. I söndags satt vi mest i bil. Körde runt till alla möjliga ställen för att titta var det hade blivit översvämning. Lappfjärd slog verkligen allt. Har aldrig tidigare sett något liknande i våra trakter!
 
 
 
 
 
 

TJEJKVÄLL I TAKLAX

Fredagen spenderades i Taklax med mina bästaste vänner. Vi drack och åt i massor och munnen gick i ett.
Kvällen avslutades med X-factor och ostbricka. Då kom snälla paki och hämtade mig och så åkte vi vidare till närpes.
 
Hade en underbart rolig kväll och det är tack vare er tjejer <3
 
 
 
 
 
 
 
 

FISKBENSFLÄTA

Denna superregninga torsdag slutade jag klockan 1, sköönt! Idag har jag egentligen inte så mycket in planerat. Skall i alla fall fixa och förbereda lite godsaker inför morgondagens tjejkväll. Mat, mat och mat är i princip det första vi tänker på när vi skall ha tjejkväll. Allt från sött till salt skall finnas på bordet så blir det som allra bäst. Vi är banne mig duktiga på att äta. Däremot så är det ju inte maten som är det bästa, det är ju såklart det härliga umgänget. Längtar oerhört mycket tills imorgon bara för att jag vet hur roligt vi har det tillsammans.
 
 
 

ONSDAG + GYM

Idag hade jag endast tre lektioner. Slutade klockan 1 men missade bussen hem, som tur var så kunde mormor komma och hämta mig så jag slapp hem i alla fall.
 
Hittlils har jag ätit mig fet på popcorn och tittat på världens bästa underhållning, nämligen Svenska Hollywoodfruar.
Ikväll bär det iväg på gym till Korsnäs med mina buddies. Då skall det tränas!
 
 
 

MERA BILDER

Om ni vill se mera bilder från fredagens händelser kan ni alltid besöka FANNYS fina blogg !!
 
 
 

LOUISES FÖDELSEDAG

I fredags tog Jag, Fanny och Louise 12: ans buss in till stan. Jag stack iväg till Viktors lägenhet och tog sedan en snabb runda på stan som resulterade i lite nya accesoarer. 
 
 
Klockan 17.00 knackade jag på till Jankes lägenhet där alla skulle samlas före Bowlingen. Presenter utdelades och så förfestade vi lite granna.
 
 
 
 
 
 
Bowlingen var nog ett av det roligaste jag gjort på länge, några strikes fick vi i alla fall,  så dåliga var vi ju inte heller fast flera av oss inte bowlat på länge. De bästa tjejerna, bowling och goda drinkar var absolut en bra kombination!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter Cinema bowlingen gick 18 åringarna och betalade in sig färdigt till UV - partyt, sedan gick vi tillbaka till jankes lägenhet för att ytterligare fira Louise. Denna gång med sangria och en typ av smörgås tårta.
 
 
 
 
Klockan gick och till slut var det krogen som gällde. Då hittade jag som tur var Marcus och Fredrik som jag körde runt med resten av kvällen tills pojkvännen också hade festat klart. Då åkte vi till närpes och jag somnade som en stock efter en underbar dag.
 
 
 

RSS 2.0